Logo Klein geluk uit Roerdalen

Home

Ontdek Roerdalen

Kom wandelen, fietsen, paardrijden of zelfs ballonvaren in Roerdalen. Laat u verrassen door onze prachtige natuurgebieden en knusse kerkdorpen. In Roerdalen zijn we specialisten in 'klein geluk', want groot geluk zit meestal in kleine dingen. Ontdek het zelf!

De leukste activiteiten

 • Fietsroutes

  Maak via één van deze prachtige fietsroutes kennis met de natuur, historie en andere bezienswaardigheden die Roerdalen rijk is.

  Op de voorgrond een rode klaproos in bloei. Op de achtergrond een weg met in de berm een geparkeerde fiets. Aan de fiets hangt een groene fietstas. Het weer is zonnig en de hemel helder blauw.
 • Wandelroutes

  In Roerdalen kunt u heerlijk rondzwerven. Maar er zijn ook veel prachtige wandelroutes uitgezet die u kunt volgen of zelf kunt samenstellen.

  Een routepaaltje met daarop verschillende routes aangegeven.
 • Speeltuinen

  Op stap met het hele gezin? Op naar de speeltuin! PeeWee en 't Vinkenès in Posterholt en de Gitstap in Vlodrop garanderen urenlang speelplezier.

  Twee auto's die op de racebaan rijden in speeltuin de Gitstap. Op de achtergrond zien we groen, een picknicktafel en een stenen gebouw.

Verrassend Roerdalen

Laat u verrassen door Roerdalen: wandelend, fietsend, te paard of zelfs per huifkar. De speeltuinen, zwembaden en speciale wandelpaden bieden vertier voor het hele gezin.

Of u nu komt voor een dagje uit, een meerdaags verblijf of een heerlijke vakantie: de mensen van Staatsbosbeheer, Hart van Limburg, de Meinweggidsen en de leden van Gastvrij Roerdalen staan voor u klaar! Bekijk de video met de titel 'Welkom in Midden Limburg' van Hart van Limburg.  

We zien een meisje van de achterkant met een blauwe helm en blauwe trui met roze sterren. Ze zit op een bruin paard dat we ook van de achterkant zien.