Deze pagina gaat over onze toerismewebsite https://www.kleingelukuitroerdalen.nl. Hieronder ziet u de status van deze website. Als u klikt op het label, dan gaat u naar de volledige, officiële toegankelijkheidsverklaring. Verder kunt u hieronder de onafhankelijke onderzoeksrapporten inzien.

Status en verklaring

In onderstaand label vindt u de toegankelijkheidsstatus van https://www.kleingelukuitroerdalen.nl. Klik op het label voor de volledige toegankelijkheidsverklaring. 

Status toegankelijkheidslabel van Klein Geluk Uit Roerdalen. Volg de link voor de volledige toegankelijkheidsverklaring.(externe link)

Onafhankelijk onderzoek

Onze website is in november 2023 door Cardan onderzocht op toegankelijkheid. Cardan is een onafhankelijke partij. Ook de websiteleverancier SIM heeft een toegankelijkheidsrapport voor de techniek die voor deze website is gebruikt. De rapporten vindt u in de bijlagen hieronder.  

Toegankelijkheidsprobleem? Geef het door!

Loopt u tegen een toegankelijkheidsprobleem aan? Of heeft u een vraag of opmerking over toegankelijkheid? Neem dan contact op via webmaster@roerdalen.nl(externe link) of klik op de knop 'uw mening', die rechtsonder op elke pagina van onze website te vinden is. Deze website wordt beheerd door gemeente Roerdalen. Lees hier meer over hoe gemeente Roerdalen omgaat met toegankelijkheid(externe link)