Elk kerkdorp in Roerdalen heeft een eigen Geluksinfopunt (voorheen VVV). Op deze punten vindt u toeristische informatie over de omgeving. Denk aan kaarten met wandelingen, fietsroutes en informatie over activiteiten en evenementen. Ieder Geluksinfopunt heeft ook een eigen arrangement, waarmee u hun dorp kunt verkennen. U bent van harte welkom bij de ondernemers die de Geluksinfopunten verzorgen. 

Bekijk de websites van de Geluksinfopunten voor de actuele openingstijden.

Geluksinfopunt Herkenbosch

U vindt dit Geluksinfopunt aan de rand van Nationaal Park De Meinweg, in de buurt van de Geluksplekken bij de uitkijktoren en het Elfenmeer.

De Boshut
Meinweg 2
6075 NA Herkenbosch
(0475) 530 439

Bezoek de website

Open in Google Maps

Een landschap van bomen en paarse heide met in de verte een gebouw met een plat dak. Dit gebouw is het bezoekerscentrum aan de rand van de entree van de Meinweg in Herkensbosch.
Gezellig ogend terras voor een gebouw met een groen dak en hoge ramen. Het terras heeft diverse tafeltje die allemaal vol zitten en diverse parasols. Er staat een bloembak met groene planten op de voorgrond, een er staan een paar leiboompjes op het terras.

Geluksinfopunt Melick

Dit Geluksinfopunt ligt tegenover de historische Prins Bernhard Molen, in de buurt van de Geluksplekken bij de Verzonken Tuin en op de Kerkberg.

Oetsjpanning de Meuleberg
Waterschei 71
6074 ES Melick
(0475) 475 901

Bezoek de website

Open in Google Maps

Geluksinfopunt Montfort

U vindt dit Geluksinfopunt op een camping, even buiten de dorpskern van Montfort. U bent hier dichtbij de uitkijktoren en Kasteel Montfort.

Camping Biej de Vogel
Heinsbergerweg 15
6065 NK Montfort
06 305 007 75
06 518 917 61

Bezoek de website

Open in Google Maps

Een luchtfoto van camping Bie de Vogel
Huisjes aan het water op Landal Landgoed Aerwinkel.

Geluksinfopunt Posterholt

U vindt dit Geluksinfopunt bij de receptie van het vakantiepark. Vanuit hier kunt u een bezoek brengen aan Kasteel Aerwinkel of een prachtige boswandeling maken in het Munnichsbos.

Vakantiepark Landgoed Aerwinkel
Zwembadweg 1
6061 EZ Posterholt
(0475) 404 329

Bezoek de website

Open in Google Maps

Geluksinfopunt Sint Odiliënberg

Dit Geluksinfopunt bevindt zich in het Roerstreekmuseum. Breng vanuit hier ook meteen een bezoek aan de Romaanse Basiliek van de Heiligen Wiro, Plechelmus en Otgerus.

Roerstreekmuseum
Kerkplein 10
6077 AA Sint Odiliënberg
(0475) 532 895

Bezoek de website

Open in Google Maps

We zien een gebouw met groene luiken en een bord waar het woord 'museum' op staat geschreven. Dit is het Roerstreerkmuseum in Sint Odiliënberg. Op de achtergrond zien we één van de torens van de basiliek.
Theedoeken wapperen aan de waslijn bij landwinkel Schurenhof.

Geluksinfopunt Vlodrop

Dit Geluksinfopunt is te vinden in Landwinkel Schurenhof. Hét startpunt als u Roerdalen per kano wilt verkennen. Liever loungen aan de waterkant? Deze plek ligt dichtbij de Geluksplek aan de Roer.

Landwinkel Schurenhof
Grootestraat 59
6063 AK Vlodrop
(0475) 403 393

Bezoek de website

Open in Google Maps