Waterpret

In Roerdalen kunnen waterratten hun hart ophalen. U kunt naar hartenlust baantjes trekken, aquajoggen of gewoon lekker zwemmen met het hele gezin, zowel binnen als buiten. Op deze pagina vindt u de mogelijkheden voor een spetterende dag!

Drie meisjes in zwemkleding op een bankje. We zien de meisjes van de achterkant. Ze kijken uit op zwembad 't Sweeltje.

Buiten zwemmen in Roerdalen

In Roerdalen kunt u buiten zwemmen in 't Ploensjbad in Vlodrop of in 't Sweeltje in Montfort.

't Ploensjbad in Vlodrop is een klein en gezellig buitenbad. Er is een wedstrijdbad, peuterbad, een ruime ligweide en een eenvoudige speeltuin en een plek om te volleyballen, voetballen en tafeltennissen.

't Sweeltje in Montfort is een openluchtbad omringt door bomen. Het diepe bad heeft een maximale diepte van 1,40 meter en een stroomversnelling. Er zijn ook twee ondiepe baden. Er is een speeltuin, plek om te volleyballen en voetballen en er is een snoepwinkeltje.

't Ploensjbad in Vlodrop

Locatie

Het zwembad ligt aan de Angsterweg 8 in Vlodrop.

Openingstijden 2023

Het bad opent op dagen dat de temperatuurvoorspelling door L1 23 graden of hoger is.

  • Woensdag van 14.00 tot 18.00 uur.
  • Zaterdag en zondag van 13.00 tot 18.00 uur.

Weten of het zwembad open is? Kijk op de Facebookpagina van 't Ploensjbad

Tarieven 2023

  • Een los entreekaartje kost €3,50 per persoon. Kinderen tot 4 jaar mogen gratis naar binnen.
  • Een persoonlijk abonnement kost €35,-
  • Een gezinsabonnement kost t/m 4 personen €75,-. Iedere extra persoon kost €12,50,- meer.

Abonnementen zijn te koop tijdens de openingstijden van het zwembad. Zorg dat u een pasfoto meeneemt voor op het toegangsbewijs. Graag contant betalen. 

't Sweeltje in Montfort

Locatie

Het zwembad ligt aan de Weg naar het Zwembad in Montfort. U komt op deze weg via de Waarderweg. Informatie over tarieven en openingstijden vindt u op de website van 't Sweeltje. Bekijk voor actuele informatie ook de Facebookpagina van 't  Sweeltje

We zien een man die aan het waterboarden is op het meer van Amici Beach. Hij houdt zich vast aan een touw en zijn voeten zitten vast aan een board. Op de achtergrond zien we een deel van het strand.

Dagstrand Amici Beach

Net over de grens in Wassenberg ligt dagstrand Amici Beach. Hier kunt u heerlijk zwemmen in de Waldsee, diverse watersporten proberen, uitrusten op het strand of lekker loungen in de Amici Beach Club. Bezoek voor meer informatie, openingstijden en tarieven de website van Amici Beach.

Feel Fit Center Roerdalen (binnenbad)

Baantjes trekken of een lesje aquajogging volgen? U bent van harte welkom bij Feel Fit Center Roerdalen aan de Apollolaan 2 in Melick. Bezoek voor meer informatie, openingstijden en tarieven de website van Feel Fit Center Roerdalen.