Lekker los in de speeltuin of ontspannen op de golfbaan

Toe aan een beetje actie? In Roerdalen hoeft u zich geen moment te vervelen. Ga survivallen, bowlen, of lekker los in de speeltuin. Liever iets rustiger aan? Sla dan een balletje en ontspan op de golfbaan in Herkenbosch.

We zien een jong kind met blonde haren dat in een klimrek speelt. Het kind draagt een korte broek en een top met korte mouwen met een luipaardmotief.
 • Spellen en spelen

  Zin in een beetje actie en competitie? Daag uw familie en vrienden uit! In Roerdalen zijn allerlei locaties waar u heerlijk kunt sporten, spellen en spelen.

  We zien de achterkant van de schoenen en broek van iemand die klaar staat om een bowlingbal te gooien op een bowlingbaan. We zien de glimmende vloer van de baan en naast de voeten ligt een blauwe bowlingbal.
 • Golfbaan

  Een balletje slaan middenin de natuur? Ook dat kan in Roerdalen. In het buitengebied van Herkenbosch ligt de prachtige golfbaan De Herkenbosche.

  We zien een rode golftas met zeven golfclubs die uit de tas steken. Op de achtergrond zien we het gras van een golfbaan, bomen en een blauwe lucht.
 • Speeltuinen

  Op stap met het hele gezin? Op naar de speeltuin! PeeWee en 't Vinkenès in Posterholt en de Gitstap in Vlodrop garanderen urenlang speelplezier.

  Twee auto's die op de racebaan rijden in speeltuin de Gitstap. Op de achtergrond zien we groen, een picknicktafel en een stenen gebouw.