Zin in een beetje actie en competitie? Of klaar voor avontuur in de bossen of op het water? In Roerdalen zijn allerlei locaties waar u heerlijk kunt sporten, spellen en spelen. Op deze pagina zetten we de mogelijkheden voor u op een rijtje.

Vakantiepark Landgoed Aerwinkel

Zin in een gezellig potje bowlen? Dat kan op één van de vier bowlingbanen op Vakantiepark Landgoed Aerwinkel.

Bezoek voor meer informatie, openingstijden en tarieven op de website van Landgoed Aerwinkel.

We zien de achterkant van de schoenen en broek van iemand die klaar staat om een bowlingbal te gooien op een bowlingbaan. We zien de glimmende vloer van de baan en naast de voeten ligt een blauwe bowlingbal.
Een weiland met op de achtergrond een kerk. In het weiland zien we mensen bezig met stokken en ballen. Ze zijn aan het boerengolfen.

Vurenhof

Bij Vurenhof in Posterholt kunt u boerengolfen, voetbalgolfen, steppen en beugelen. Geniet na afloop van een lekker stuk Limburgse vlaai op het gezellige terras.

Bezoek voor meer informatie, openingstijden en tarieven op de website van Vurenhof.

Kanovaren

Jaarlijks is het van 1 juni tot 1 oktober mogelijk om de Roer per kano te verkennen. Een geweldige manier om Roerdalen vanaf het water te ontdekken.

Meer informatie over kanoverhuur en kanovergunningen leest u op de pagina Op en aan het water.

We zien de Roer met daarop twee groene kano's. In elke kano zitten twee personen die we met rode roespanen over het water zien varen. De omgeving is bosrijk en zonnig.