Verken Roerdalen per mountainbike of dirtbike, bijvoorbeeld door het bos tussen Sint Odiliënberg en Montfort. Hier vindt u de Solberg, waar u zich als sportieve fietser heerlijk kunt uitleven.

Mountainbiken in Nationaal Park De Meinweg

Samen met andere mountainbikers de remmen losgooien in Nationaal Park De Meinweg? Sluit u aan bij een van de vele activiteiten of doe een oproep via de Facebook-pagina Nationaal Park Meinweg Mountainbike(externe link). Op deze Facebookpagina vinden mountainbike-liefhebbers uit de regio elkaar.

Een jonge jongen op een mountainbike op een pad tussen droog gras. Op de achtergrond zien we bomen.
Een groep van drie mensen op een mountainbike. Ze dragen alle drie een helm en een persoon draagt een rugtas. De middelste fietser is een kind. De groep fietst op een zandpad door het bos en we zien hun achterkanten.

Mountainbike-arrangement Ossa Basecamp

Ossa Basecamp in Sint Odiliënberg biedt mountainbike-arrangementen speciaal voor groepen. Overnachten na uw mountainbike-avontuur in Roerdalen? Dat kan bij Ossa Basecamp op de mini-camping, in de kampeerboerderij of in één van de luxe trekkershutten. Meer informatie en contactgegevens vindt u op de website van Ossa Basecamp(externe link).

Mountainbike huren bij Boshotel Vlodrop

Geen eigen mountainbike? Geen probleem! Boshotel Vlodrop verhuurt mountainbikes in alle soorten en maten. Bij de receptie van het hotel helpen ze u bij het uitstippelen van de mooiste routes en koppelen ze u, indien gewenst, aan een sportinstructeur. Bezoek voor meer informatie en contactgegevens de website van Boshotel Vlodrop(externe link).

Op de voorgrond zien we sprieten droog gras. Op de achtergrond twee mountainbikers die op een zandpad fietsen.