Dit romantische kasteel werd in 1854 gebouwd door architect Pierre Cuypers en ligt in een Engelse landschapstuin. Sommige bomen in de kasteeltuin zijn al 150 jaar oud. Het kasteel en de kasteeltuin zijn een paradijs voor goedaardige, behulpzame Aerdmannetjes. Met wat verbeelding ziet u er overal sporen van terug. Ga voorbij de kasteelpoort rechts het bos in en volg de richting van knooppunt 38. Loop tot aan het water en de bruggetjes voor een prachtig uitzicht op het kasteel.

Locatie in Posterholt

De geluksplek heeft een eigen adres: Aerwinkelallee 1 in Posterholt. Kasteel Aerwinkel is het beste te voet of met de fiets te bereiken. Er is een beperkt aantal parkeerplaatsen. Komt u toch met de auto? Rijd dan voorbij het kasteel 100 meter rechtdoor en ga dan naar links. U kunt parkeren bij de Gasterij.

Coördinaten Global Positioning System (GPS): 51.12801, 6.01208.

Open in Google Maps

Haal hier uw Gouden Gelukstip op!

Bij deze Geluksplek hoort een Gouden Gelukstip: een tip of opdracht die u helpt met het werken aan uw eigen geluk. Haal de Gouden Gelukstip op bij Gasterij Geluk(t) bij Kasteel Aerwinkel aan de Aerwinkelsallee 1 in Posterholt. Speciaal voor kinderen heeft deze Geluksplek een Kindertip die hoort bij Kindergeluksplek K2: De Nieuwsgierige Alpaca's van het Kasteel. Haal deze Kindertip op bij Marie-Anne's Snoepwinkeltje aan de Hoofdstraat 65 in Posterholt.

Een afgebroken boomstam met daaronder een hoofd gemaakt van wit keramiek. Het hoofd stelt een aerdmannetje voor.