Deze geluksplek maakt deel uit van Landgoed Rozendaal. Het is de ideale plek om te glijden van de duinen, verstoppertje te spelen of in de bomen te klimmen. De duinen staan vol heide, brem en berkenbomen. U hoort en ziet hier zeldzame dieren, zoals de roodborsttapuit en de levendbarende hagedis. Aan het einde van de zomer kleurt de heide het hele gebied paars.

Locatie in Montfort

Landgoed Rozendaal. Bij kruising Rozendaal/Voorste Rozendaalweg (knooppunt 28). Loop met de parkeerplaats aan uw rechterhand de weg af (knooppunt 27) en ga de eerste weg rechtsaf (richting knooppunt 26). Na ongeveer 100 meter ziet u rechts de geluksplek.

Coördinaten Global Positioning System (GPS): 51.13378, 5.93222.

Open in Google Maps

Haal hier uw Gouden Gelukstip op!

Bij deze Geluksplek hoort een Gouden Gelukstip: een tip of opdracht die u helpt met het werken aan uw eigen geluk. Haal de Gouden Gelukstip op bij Kasteel Montfort aan de Huysdijk 4 in Montfort. Haal hier ook de Kindertip op die hoort bij Kindergeluksplek K1: Snelle Sprinkhanen in de Stuifduinen.

Een landschap van gras met in de verte een boom en een blauwe lucht met witte wolken. Dichtbij zien we paardebloemen en grassprieten.