Gun uzelf de tijd om richting Noord, Oost, Zuid en West te genieten van ‘het panorama van geluk’. Deze uitkijktoren in Nationaal Park De Meinweg biedt een geweldig zicht op alle windrichtingen. In dit unieke natuurgebied voelen mens en dier zich thuis. Er wonen verschillende dieren die staan voor ‘transformatie en verandering’: de pijlers van geluk.

Locatie in Herkenbosch

U vindt de uitkijktoren in Nationaal Park De Meinweg als u het rolstoelpad volgt. Dit pad begint bij de spoorwegovergang voorbij Rijstal Venhof, Venhof 2 in Herkenbosch. Er zijn invalidenparkeerplaatsen aanwezig. Volg het rolstoelpad en u komt vanzelf uit bij de uitkijktoren.

Coördinaten Global Positioning System (GPS): 51.16731, 6.09254.

Open in Google Maps(externe link)

Haal hier uw Gouden Gelukstip op!

Bij deze Geluksplek hoort een Gouden Gelukstip speciaal voor kinderen: een tip of opdracht die helpt met het werken aan eigen geluk. Haal de Kindertip op bij Café Restaurant Rijstal Venhof(externe link) aan het Venhof 2 in Herkenbosch. De tip hoort bij Kindergeluksplek K5: De Slimme Vos in het Bos.

We zien het landschap van de Meinweg vanuit vogelperspectief, vanuit de uitkijktoren. We zien een wandelpad met in de verte twee mensen die een hond uitlaten.