Verscholen in een bocht van rivier de Roer staat deze onverwachte loungebank. De Roer heeft op deze plek de vrije loop gekregen door het vlakke landschap. Neem de tijd om hier van de rust te genieten. De Roer was in de jaren zeventig nog een ernstig vervuilde rivier. De kwaliteit van het water is nu sterk verbeterd: er zwemmen tegenwoordig meer dan dertig soorten vis.

Locatie in Vlodrop

De loungebank staat aan de oever van de Roer. Parkeren kan op de parkeerplaats bij Grootestraat 49 in Vlodrop. Ga vanaf de parkeerplaats linksaf de brug over en loop bij de rotonde Tussen de Bruggen en de Bondersweg richting Herkenbosch (via de Bondersweg). Sla bij het eerste zandpad linksaf en volg de bordjes WaterWandelWereld nummer 6. Zo komt u vanzelf bij de loungebank uit.

Coördinaten Global Positioning System (GPS): 51.14088, 6.07903.

Open in Google Maps(externe link)

Haal hier uw Gouden Gelukstip op!

Bij deze Geluksplek hoort een Gouden Gelukstip: een tip of opdracht die u helpt met het werken aan uw eigen geluk. Haal de Gouden Gelukstip op bij Boerderijhoeve Schurenhof(externe link) aan de Grootestraat 49 in Vlodrop.

Een houten hekje dat een weiland afsluit. Dit hek staat in de buurt van het loungebankje aan de Roer: geluksplek nummer 18.