Theaterfietstocht Limburg Festival op 10 augustus

Op zaterdag 10 augustus kun je weer genieten van Natuurlijk … Theater. Een prachtige, grensoverschrijdende fietstocht door Roerdalen en Wassenberg met onderweg zes theatervoorstellingen op bijzondere plekken. Natuurlijk … Theater is een onderdeel van het Limburg Festival. 

Fietstocht

Natuurlijk … Theater is leuk voor jong en oud. Je fietst een route van 35 kilometer door Roerdalen en het Duitse Wassenberg. Onderweg geniet je van zes bijzondere theatervoorstellingen. Je kunt van start tussen 10.30 uur en 12.00 uur vanaf de locaties waar de voorstellingen zijn. De afstanden tussen de locaties liggen tussen de 4 en 8 kilometer. 

Voorstellingen 

De voorstellingen zijn om 11.00 uur, 12.15 uur, 13.30 uur, 14.45 uur, 15.45 uur en 16.45 uur. De theatervoorstellingen én startpunten zijn op de volgende locaties:  

  • St. Martinuskerk, Kerkstraat 1 in Vlodrop
  • Hoeve Klein Paarlo, Paarloseweg 11 in Sint Odiliënberg
  • Bloembinderij 't Haldert, Stationsweg 76 in Herkenbosch 
  • Amici Beach am Effelder Waldsee, Bruchstraße 30 in Wassenberg-Effeld 
  • Burg Wassenberg, Auf dem Burgberg in Wassenberg
  • Golfpark Rothenbach, Belgenstraße 10 in Wassenberg-Rothenbach

Tickets

Je kunt je tickets bestellen via de website van Theater De Oranjerie. Neem je ticket mee op de dag van de fietstocht. Je kunt je ook aanmelden bij de startlocaties. Daar kun je via een QR-code betalen. Of neem contant geld mee. Meedoen kost € 9,00 voor volwassenen en € 4,50 voor kinderen. 

Meer informatie

Het Limburg Festival is een jaarlijks theaterfestival. Dit jaar kun je van woensdag 7 augustus tot en met zondag 11 augustus genieten van unieke optredens op bijzondere locaties in Limburg. Op www.limburgfestival.nl vind je meer informatie over het Limburg Festival.