RSS

Zomertips voor een dagje uit in Roerdalen: deel 3

Haal alles uit je zomervakantie! Had je de eerste tips voor een dagje uit in Roerdalen al gezien? En het tweede bericht met idee├źn voor een dagje uit in onze mooie gemeente? Dan krijg je van ons nu nog een paar leuke zomertips! Misschien wordt dit wel je leukste, meest verrassende zomer ooit!

Beleef het verleden

Wist jij al dat onze gemeente aan het eind van de Tweede Wereldoorlog een belangrijke verdedigingsplek was voor Duitse eenheden? De restanten hiervan zijn nog steeds zichtbaar. Via een gratis flyer kun je langs deze markante plekken fietsen of wandelen. Als speciale actie liggen de flyers deze zomervakantie bij de supermarkten in de dorpen. Of kijk op de website van Stiching Oorlogserfgoed Midden-Limburg.

Ken jij alle kindergeluksplekken?

Van onze 26 geluksplekken zijn er 6 speciaal voor kinderen. Met bij elke plek leuke opdrachtjes. En bij elke plek speelt een dier de hoofdrol. Maak kennis met ze allemaal! Vergeet niet de gouden kindergelukstip op te halen. Meer weten? Haal de gratis flyer bij de VVV-agentschappen of kijk op www.kleingelukuitroerdalen.nl/geluksplekken.

Gezellig toeren door het prachtige landschap

Welke avonturen heb jij deze zomervakantie op de planning? Verken Roerdalen eens op een scooter! Tuf gezellig door de dorpen en het mooie landschap. Geniet tussendoor van een hapje en een drankje op een van de gezellige terrassen. Kijk op de Facebookpagina van Scooterverhuur Roerdalen.