RSS

Zomertips voor een dagje uit in Roerdalen: deel 1

Haal alles uit je zomervakantie! En dat in onze eigen mooie gemeente! We delen leuke tips voor een dagje uit in Roerdalen. Misschien wordt dit wel je leukste, meest verrassende zomer ooit!

Verken Roerdalen vanuit een kano!

Houd je van sportieve uitdaging? Stap deze zomer dan in een kano en ervaar Roerdalen vanaf het water. Geniet van de rust en alle prachtige plekjes die onze gemeente te bieden heeft. In twee uur tijd kano je vanuit Sint Odiliënberg langs lichtglooiende akkers, weilanden, hoge populieren en fruitgaarden richting Roermond. Een échte aanrader! Meer weten? Ga naar de website van VVV Midden-Limburg.

Een kijkje binnenin een echte molen

Benieuwd hoe een molen er van binnen uitziet? Ontdek het deze zomervakantie bij de Prins Bernhardmolen in Melick! De molen is elke vrijdag en zondag tussen 13.30 en 16.30 uur geopend. En schijnt het zonnetje? Bezoek dan na afloop gezellig het terras van Oetsjpanning de Meuleberg voor een lekker drankje. Ga voor meer informatie naar de website van Stichting Molens Roerdalen.

Heerlijk picknicken in de natuur

Heb jij deze zomer zin in een gezellige picknick? Dan hebben we een aantal leuke tips die we je niet willen onthouden. Reserveer bijvoorbeeld een picknickmand bij Gasterij Geluk(t) bij Kasteel Aerwinkel in Posterholt. Of ga op pad met een knapzak met heerlijke streekproducten vanaf Landwinkel Schurenhof in Vlodrop. En wat dacht je van een picknick tussen de Alpaca’s? Dat kan bij Alpacafarm in de Puthof in Posterholt. Dat wordt smullen! Ga naar de website van VVV Midden-Limburg voor meer informatie.