RSS

Zomergeluk in Roerdalen

De hele dag in de buitenlucht, de zon op je gezicht. Lekker de tuin in, het terras op én volop activiteiten om de zomer nóg beter te beleven! Beweeg, proef en ontdek! Geniet tussen 21 juni en 21 september van zomergeluk in Roerdalen!

Je hoeft niet naar een paradijselijk oord te trekken om dat instant zomergeluk te ervaren. Dit seizoen komt het geluk naar jou toe! De zomer is een prachtig seizoen om samen ‘Klein geluk uit Roerdalen’ te beleven. Het bruist namelijk van de activiteiten in onze groene gemeente. Grote en kleine activiteiten, gratis of tegen een kleine vergoeding.

Ga fietsen en wandelen, geniet van kunst of laat je inspireren door een van onze geluksworkshops. Of wat dacht je van een bezoekje aan de schaapskudde of een plons in het zwembad? Combineer je wandeling eens met geocaching of fiets langs onze geluksplekken. Laat je meeslepen in het verleden en proef het kasteelgeluk. Kortom: er is deze zomer genoeg geluk te ervaren in Roerdalen.Gun jezelf een zomer vol geluk, doe mee!

Een overzicht van de activiteiten in september kun je hieronder downloaden. Kijk voor nog meer actuele, zomerse activiteiten ook eens op www.eropuitinroerdalen.nl of op onze Facebookpagina: www.facebook.com/KleinGelukuitRoerdalen.

Te downloaden: