RSS

Nieuws

 • Theaterfietstocht 'Natuurlijk .... Theater!'

  (18-07-2019)

  Van 7 tot en met 11 augustus is het weer zover: het Limburg Festival! Bijzonder theater op bijzondere locaties. Ook in Roerdalen valt weer heel wat te genieten met het traditionele ‘Natuurlijk….Theater’: een fietstocht met internationaal straattheater. Dit jaar is deze mooie theatertocht op zaterdag 10 augustus. Ga mee en laat u verrassen!

  Lees verder
 • Fietsvierdaagse De Roerstreek

  (18-07-2019)

  Fietsvierdaagse De Roerstreek is dit jaar van dinsdag 6 augustus tot en met vrijdag 9 augustus. Iedere dag zijn er weer andere routes van 30, 45 en 60 km. Elke dag een andere afstand kiezen is mogelijk. Eén dag meefietsen kan ook. Let op: de routes beginnen dit jaar niet meer vanuit Melick maar vanaf De Roerparel, Schaapsweg 24 in Sint Odiliënberg. U kunt elke dag starten tussen 10.00 en 13.00 uur. Om 18.00 uur moet iedereen weer terug in Sint Odiliënberg zijn.

  Lees verder
 • Tropische dag? Neem een frisse duik!

  (25-06-2019)

  Neem op een warme dag eens een frisse duik in een van de buitenbaden! Het gezellige Ploensjbad in Vlodrop en het mooie, bosrijke ’t Sweeltje in Montfort blijven open tot en met zondag 1 september. Gezelligheid en plezier gegarandeerd, voor jong en oud!  

  Lees verder
 • Nieuwe ruiterroute langs Nationaal Park De Meinweg

  (03-05-2019)

  Voor alle ruiters in gemeente Roerdalen en omstreken is er goed nieuws. VVV Midden-Limburg heeft namelijk een nieuw ruiterarrangement ‘Hap & Draf Meinweg’ samengesteld. Het arrangement neemt ruiters en menners mee naar de mooiste plekken in Nationaal Park De Meinweg.

  Lees verder
 • Fotowedstrijd Focus op Geluk

  (20-02-2019)

  De gemeente Roerdalen en Stadt Wassenberg organiseren samen de fotowedstrijd Focus op Geluk.

  Lees verder
 • Geluk verbindt over grenzen heen!

  (26-03-2018)

  Geluk verbindt over grenzen heen: ook de Duitse gemeente Wassenberg heeft geluksplekken! Net als in Roerdalen hebben ook in Wassenberg inwoners hun mooiste plek in de gemeente genomineerd.

  Lees verder
 • De paden op, de lanen in

  (03-01-2017)

  Roerdalen is een paradijs voor mensen die van wandelen houden. U vindt de mooiste paden en wandelwegen door een van de wandelroutes te volgen. 

  Lees verder
 • Kom ravotten in de natuur!

  (03-01-2017)

  Rondom Bezoekerscentrum De Boshut bij Nationaal Park de Meinweg vind je een speelbos, klimbos, waterspel en een kabouterpad.

  Lees verder