Op zaterdag 27 augustus kunt u weer genieten van Natuurlijk … Theater. Een prachtige fietstocht door Roerdalen en Wassenberg met onderweg zes theatervoorstellingen op bijzondere plekken. Natuurlijk … Theater is een onderdeel van het Limburg Festival.

Fietstocht

Natuurlijk … Theater is leuk voor jong en oud. U fietst een route van 36 kilometer door de gemeenten Roerdalen en Wassenberg. Onderweg geniet u van bijzondere theatervoorstellingen. U kunt starten tussen 10.30 uur en 12.00 uur vanaf de locaties waar de voorstellingen zijn. De eerste voorstelling is om 11.00 uur. Als u alle voorstellingen gaat bekijken, duurt dat ongeveer vijf uur.

Voorstellingen in Roerdalen

In Roerdalen zijn op de volgende locaties theatervoorstellingen:

  • Landwinkel VVV Schurenhof, Grootestraat 49 in Vlodrop
  • Molen van Verbeek / Galerie TriVidHa, Molenweg 14a in Sint Odiliënberg
  • Hoeve Moorsel, Bergerweg 48 in Vlodrop

Reserveer uw tickets

U kunt tickets voor Natuurlijk … Theater kopen via de ticketservice van Theaterhotel De Oranjerie(externe link) in Roermond. Meedoen kost 9,- euro voor volwassenen en 4,50 euro voor kinderen. Neem uw ticket mee op de dag van de fietstocht. U kunt zich ook aanmelden bij de startlocaties. Let op: u kunt hier niet pinnen, alleen contant betalen.

Meer informatie

Op de website van Limburg Festival(externe link) ziet u welke artiesten optreden tijdens Natuurlijk … Theater. Ook vindt u op deze website informatie over andere evenementen van het Limburg Festival.