Bent u ondernemer op het gebied van toerisme in Roerdalen? Dan wilt u uw bezoekers vast goed informeren over de mooiste plekken en leukste activiteiten in onze gemeente. Dat kunt u doen door folders van andere ondernemers aan te bieden terwijl zij uw folder onder de aandacht brengen. Wij helpen u ook graag een handje met een aantal folders van Klein Geluk uit Roerdalen. U krijgt er een gratis display bij. 

Hoe werkt het?

De verspreiding van de folders en de displays voor de Klein Geluk folders gaat via Landal Aerwinkel, Zwembadweg 1 in Posterholt. Wilt u meedoen? Lever dan minimaal 300 van uw eigen folders aan bij de receptie van Landal Aerwinkel. Kleur Dagbesteding verzorgt elke maand een bezorgronde bij de lokale ondernemers die meedoen én de Geluksinfopunten. Zo zorgen we er samen voor dat bezoekers nog sneller hun weg vinden in onze mooie gemeente. 

Doet u mee?

Interesse? Stuur dan een e-mail naar aerwinkel@landal.com. U ontvangt dan een bestelformulier voor de folders. Via dit formulier kunt u folders van andere ondernemers, Klein Geluk folders en kaarten en betaalde wandel-, fiets- en ruiterkaarten bestellen.