Fiets mee met de Roerdaler T(r)apasroute!

Fietsen in Roerdalen is mooi. Nog mooier wordt het als je langs mooie plekjes komt en je kunt genieten van de gastronomische gastvrijheid. Dat kan op vrijdag 19 juli, want dan presenteren 7 Roerdalense ondernemers een zomers evenement: de Roerdaler T(r)apasroute!. Een fietstocht door het prachtige Roerdalen met een proeverij op 5 locaties. De route is 45 kilometer lang. Je start aan de Rothenbach tussen 10.00 en 12.00 uur en om uiterlijk 18.00 uur ben je weer terug. 

Route

We starten bij shoppingcentrum Rothenbach in Vlodrop bij de recent geopende zaak Dekkers Tweewielers. Hier ontvang je de fietsroute en heb je de mogelijkheid om de tocht met een nieuwe e-bike te fietsen. Dekkers Tweewielers stelt namelijk een aantal demofietsen beschikbaar. Een mooie fietsroute voert je vervolgens naar 5 verschillende locaties waar de ondernemers je trakteren op heerlijke tapasgerechtjes uit eigen keuken. Puur genieten, van de proeverij en van het landschap. Alleen, of gezellig samen!

Aanmelden

Aanmelden is verplicht. Je kunt je aanmelden vanaf 1 tot 17 juli. We werken met starttijden waarbij een maximaal aantal deelnemers mee kunnen doen per blok. Let op: vol is vol! Je kunt je opgeven via de website van Biezunjer