Het is zover: op zondag 21 mei opent burgemeester Monique de Boer het Molenplein in Sint Odiliënberg. Het plein aan de Molenweg is in de afgelopen maanden opnieuw ingericht. Een initiatief van Marleen Hansen van Galerie TriVidHa. Het is nu een gezellige, kleurrijke ontmoetingsplek voor iedereen die van kunst houdt. Kom je kijken?

Kunsthuisjes

De zitjes en de bloembakken op het plein zijn vernieuwd maar wat het meest opvalt zijn de drie Kunsthuisjes. In deze Kunsthuisjes zijn wisselende tentoonstellingen. Dat kan werk zijn van Marleen Hansen van Galerie TriVidHa maar ook van andere kunstenaars. De huisjes zijn namelijk te huur.

Exposities

In de kunsthuisjes is op dit moment werk te bewonderen van John Stultiëns, Martin de Bock, Marleen Hansen, Miep Mostard, Olga Crombach, Ruud Snijders, Peter Hermans, Thei van Eck én onze burgemeester Monique de Boer. Op de website van Galerie TriVidHa zie je een impressie van het werk van deze kunstenaars: https://www.marleenhansen.nl/kunsthuisjes(externe link).

Opening

De feestelijke opening van het Molenplein is op zondag 21 mei van 15.00 tot 17.00 uur. Kun je er niet bij zijn? Kom dan op een ander moment kijken. Het Molenplein is elke dag vrij toegankelijk.

We zien de molen van Sint Odiliënberg op de achtergrond. Op de voorgrond een houden 'kunsthuisje' met daarin een schilderij. Op de foto staan vier kunstenaars om het kunsthuisje.