Openingstijden en tarieven Ploensjbad

Openingstijden

't Ploensjbad gaat open op dagen dat de temperatuurvoorspelling door L1 23 graden of meer is. In het voorseizoen (vanaf 22 mei tot en met 23 juli) is het bad op woensdag geopend van 14.00 tot 18.00 uur. Op zaterdag en zondag is het bad open van 13.00 tot 18.00 uur. In het hoogseizoen (vanaf 24 juli tot en met 5 september) is het bad alle dagen geopend van 13.00 tot 18.00 uur.

Tarieven

  • Een los entreekaartje kost 3 euro. Kinderen tot 4 jaar mogen gratis binnen.

  • Een persoonlijk abonnement kost 28 euro.

  • U kunt ook een gezins- of familie-abonnement kopen voor het seizoen. Dat kost tot en met 5 personen 67 euro. Iedere persoon meer kost 10 euro.

Voor ieder abonnement is een pasfoto nodig. Abonnementen zijn te verkrijgen bij De Roerhal in Vlodrop, na 19.00 uur (behalve op dinsdag). En tijdens de openingstijden van het zwembad.

Spelregels vanwege coronavirus

Om het bad verantwoord te kunnen openen in coronatijd zijn er spelregels waar we rekening mee moeten houden. Het is verplicht contactgegevens achter te laten bij binnenkomst. Hiermee kunnen we bezoekers achteraf bereiken mocht dit nodig zijn. Na 2 weken vernietigen we deze gegevens. We houden ons aan de anderhalve meter-regel (dat geldt niet voor kinderen en jongeren onder de 18 jaar). En er geldt er een maximum aantal bezoekers. Vrijwilligers en toezichthouders kunnen bezoekers aanspreken op de regels. Hou hier alstublieft rekening mee. Dan kunnen we samen het zwembad in de zomer open houden voor de nodige waterpret.