Van 6 november 2022 tot 31 maart 2023 kunt u een bijzondere expositie bezoeken bij KunstSalon Kasteel Daelenbroeck aan de Kasteellaan 2 in Herkenbosch. De tentoonstelling van werkjes is gemaakt door 100 Nederlandse en Iraanse kinderen in de leeftijd van 7 tot 14 jaar. Het thema van de tentoonstelling is familie. U kunt de salon gratis bezoeken van dinsdag tot en met zondag van 11.00 tot 17.00 uur. 

Opening 6 november

Aanstaande zondag 6 november vindt de opening van de expositie plaats om 15.00 uur. De burgemeester is erg enthousiast over dit initiatief en zal ook bij de opening aanwezig zijn. U bent dan van harte welkom bij KunstSalon Kasteel Daelenbroeck. Er staat een gratis welkomstdrankje voor iedereen klaar. Ook kunnen kinderen tekenen, kleuren en een selfie maken in een leuk kader.

Over de kinderen en de werkjes

De kinderen die meedoen aan de expositie zijn onder andere kinderen van L’Art Iran, Basisschol de Berensprong Herkenbosch en VMBO het Kwadrant Weert. De werkjes zijn te koop voor 30 euro. De opbrengst gaat naar de families van de Iraanse kinderen die in een moeilijke financiële situatie leven.